dilluns, 8 d’agost de 2011

CURSA DE PALS: SEGUEIXO ANANT RÀPID

La cursa de Pals, una prova benèfica i prou ben organitzada per ser el primer any que es celebrava.
Tots els diners recaptats anaven en benefici de l'ictus cerebral i en concret a un dels hospitals més prestigiosos i de més renom que tenim en aquest pais: el clínic de Barcelona.
Vaig poder-hi anar amb la mainada i amb la dona a qui evidentment toca agrair tot el seu esforç. Crec que també varen passar-ho prou bé.
La prova matinal va començar a les nou del mati i uns quatre minutets més per poder donar així la sortida a un atleta maratonià en cadira de rodes, pedalant amb les mans, i així poder-li brindar un fort i merescut aplaudiment.
A nivell purament personal la meva crònica és fàcil d'explicar. Vaig començar amb ganes de tornar a rascar els quatre minuts el quilòmetre i malgrat no assolir-ho, trenta tres i pico, les sensacions varen continuar essent molt bones.
Els primers quilòmetres adelantant una estoneta fins cap al tres per passar a uns tres més de baixar una miqueta la intensitat per així poder acabar els dos darrers a màxim rendiment i tirant de cap i de cames a fi d'intentar tornar a trencar la barrera.
A l'arribada vaig estar comentant la cursa amb un senyor estranger molt simpàtic i quan ja em disposava a anar a buscar la dona i la mainada i esmorzar una miqueta vaig tenir una de les sorpreses que més il.lusió m'han fet d'ença que corro.
Vaig arribar a l'avituallament de l'arribada tot comentant la cursa en concret, i parlant del que invertim per quilòmetre, perque ahir varem anar més lents que altres vegades... en definitiva parlant distesament uns minutets amb el senyor de la foto.
El coneixeu?  jo i la meva dona varem tenir-ne la gran sort.
Gràcies Xavi Bonastre.
Pd: Malgrat se que no llegirà aquesta petita crònica m'agradaria donar molts ànims a Pablo de qui vaig estar llegint la seva historia. És tant gran la feina que fas com la teva mentalitat de ferro.
Mentalitat de maratonià i... sabem de que parlem.

2 comentaris:

pablopluvinet@gmail.com ha dit...

Joan, ja soc aquí, moltes gràcies per correr la cursa de Pals, va se un dia molt especial al organitzar una cursa per vosaltres, els corredors

Joan ha dit...

Gràcies per contestar mister.
Jo com a empordanès que soc m'he marcat un repte molt complicat per aquest any 2011.
- Correr 5 maratons en un any.
Porto Barcelona i Empúries.
El calendari és el 2 d'octubre debut en Marató de muntanya a Collsserola.
El 23 octubre a mediterrani i el 13 de novembre a portaventura.
T'agrairia que m'informessis de si es senzill arribar al velodrom d'horta amb cotxe per tal d'anar-hi sense massa problemes.