dimarts, 2 d’agost de 2011

CURSA DE CALDES DE MALAVELLA: NO CADA DIA SERÀ DIUMENGE DE GLÒRIA

Aquest diumenge dia 31 de Juliol tocava acabar el mes amb bones sensacions i sobretot mantenir per damunt de tot un enorme esperit competitiu. Així va ser.
La cursa de 8km, malgrat que havia de començar a dos quarts de nou, va donar inici uns minutets més tard a fi i efecte de poder acabar d'inscriure els molts participants allí reunits.
La matinal apuntava prou bé ja que el temps es va comportar bastant en el sentit que no va fer massa calor. Molt suportable per estar a finals de Juliol.
Vaig anar a Caldes amb la certesa de que era capaç de mantenir un bon esperit competitiu però sabent i assumint que diumenges de glòria és materialment impossible que es donin cada cap de setmana.
Els primers quatre quilòmetres en aquesta ocasió foren de pujada, bé deixem-ho en pujadeta, per la qual cosa sempre és una miqueta més complicat escalfar les cames de manera òptima en terreny no eminentment planer.
Esdevingueren uns primers quatre bastant ràpids, oscil.lant al voltant dels quatre minuts i mig, i esperaven uns segons quatre de velocitat màxima, per intentar recuperar el temps perdut.
La darrera part de la cursa com ja he apuntat va anar perfecte per intentar provar com estan les forces, com esta la velocitat punta. El resultat va ser plenament satisfactori i les sensacions en cursa, amb adrenalina a tope, realment bones.
Al final no vaig ser capaç de repetir els trenta un de Sta Cristina d'Aro no obstant vaig aconseguir una marca prou bona de trenta cinc minutets.
Una vegada passades amb nota aquestes dues curses aquest cap de setmana vinent a Pals aprofitaré que és una cursa curta, uns sis quilòmetres i pico, per intentar posar cos, cames i ment a revolucions màximes.
Espero tornar a donar la campanada i tornar a rebaixar marques.
En definitiva, i és el que més m'importa, segueix la preparació per la temporada de maratons.
Prou lesions sisplau que ara m'ho estic passant de puta mare.