dilluns, 20 de juny del 2011

Dins la Fosca tot d'una, sobre el tronc d'un vell pi...

Ahir diumenge 26 de Juny vaig llevar-me a les 6 del mati amb l'objectiu d'anar a Palamós tranquilament, la cursa començava a les 8 del mati, i tenia moltes ganes de fer una bona marxa i així va poder ser finalment.
A la sortida i havia molts matats com jo amb ganes de correr i gaudir, l'any passat eren noucents vint-i-quatre.
Varem sortir a les 8 en punt del Passeig Marítim per començar poquet a poquet a grimpar muntanya amunt i així mica en mica anar posant les cames en marxa.
Després d'anar pujant una bona estona arribarem al capdamunt del penyassegat d'es don a dos quarts de nou, potser una miqueta més es podia contemplar una postaleta fantàstica de veritat.
Ara començava uns quants km de descens saltamarges, abans però vam passar per davant una barraca que tenia en Dalí amb una porta instal.lada literalment en diagonal. Realment el nen estava tocadissim.
Acabats els km de descens varem arribar a Paratge de Castell , platja que varem creuar per la sorra. No havia corrigut mai per la sorra, ni tant sols en entrenaments.
Va començar altre vegada la pujada fins a accedir a la Fosca per mitja d'un puja primer i baixa després de molts esglaons.
Finalment enfilarem direcció Palamós i arribarem al punt de sortida accedint per la zona del port.
Temps final una hora i vint- i-dos minuts amb sensacions molt bones i anant les cames practicament soles.
Manca acabar de solucionar les molesties, tot i que cada vegada més petites, de genoll per poder afirmar amb orgull que el meu estat de forma a dia d'avui és molt bo. Apunta metes guapes.
Ara toca no perdre el cap i donar tanta importància als entrenaments com als descansos per evitar lesions.
Diumenge vinent si puc cap a Figueres per fer la quarta cursa del Juny. Fins ara mai havia fet quatre curses amb un mes, de 9,17,15 i esperem que 9km.
Cap de setmana il.lusionant i per seguir somiant.