dimecres, 28 de desembre del 2011

CURSA DE ST ESTEVE DE L'ESCALA

Aquest diumenge 26 de desembre en Bella i un servidor varem correr la cursa de St Esteve que per segon any organitza Flama91.
Vaig poder anar a l'Escala amb dona i mainada i així culminar de forma immillorable una temporada que recordare amb especial emoció durant molts i molts anys.
Aquest any ha estat per a mi realment especial i carregat de tensió i sobretot moltes, moltes emocions amb final feliç.
La temporada realment podriem dir que es va acabar de manera brillant el passat 13 de novembre a la Marató Costa Daurada de Portaventura, no obstant aquestes tres curses fetes des d'aleshores hauran servit segurament per mantenir una miqueta el ritme, per acabar de pulir les meves estadístiques.
A l'Escala els 5km de la cursa varen transcorre de manera tranquileta i aguantant els 4minuts per km consolidats aquest any que aviat deixem. Vaig fer vint minutets.
L'any 2012 serà sens dubte un any que servirà per intentar igualar tot el fet aquest any passat i si pot ser anar una miqueta més enllà, el que se'n diu rizar el rizo.
Aquest any vinent cal sobretot intentar en la mesura del possible evitar lesions i entrenar amb molt de cap a fi efecte d'aconseguir agafar un gran estat de forma que em permeti arribar als darrers mesos de l'any a tope.
Feliç any nou a tots i tornarem a correr el 2012 ara toca descansar uns dies.