dilluns, 16 de maig del 2011

He coronat els 3000km a Corçà

Quan  vaig començar a correr a principis del mes de juny de l'any 2009, aviat per tant farà dos anyets, mai hagués sospitat poder dir que ahir a la Marxa del Puig Rodó de Corçà vaig aconseguir arribar a 3000km, apuntats dia rere dia amb tota mena de detall.
Poder assolir aquesta quantitat de km ha estat relativament senzill i és sens dubte fruit d'una milimetrada regularitat, no en va l'any passat a Empúries coronava els 1500 i aquest any, tot i que dues setmanes més tard degut a l'aturada per l'esguinç de turmell, els 3000.
En aquesta vida tothom ha de poder estar orgullós de coses, fites que realment l'omplin, metes assolides i sobretot horitzons propers per assolir, tant a nivell individual com també colectiu.
En l'apartat de fites colectives només percebo com a importants les que fan referència a la meva familia i a mica mica i amb paciència tot arribarà.
A nivell individual, en l'apartat de la vida esportiva, qui sap com soc pot començar a tremolar ja que les metes, les fites preteses, amb el cap fred, amb molta paciència i amb amb una tossuderia infinita cauran a poc a poquet.
Aquest any estic fent més descansos alhora d'entrenar, cal calcular molt bé, dossificar les forçes a fi d'evitar lesions i aixi poder arribar als tres darrers mesos de l'any amb opcions de tot.