dilluns, 27 de desembre del 2010

Fent un pols als somnis

Aquest any que estem a punt d'acabar el vaig començar amb un bagatge de dues curses fetes al mes anterior i amb l'únic repte de la marató d'Empúries. No vaig imaginar en cap moment que el meu resum de final de temporada seria el que ha estat al final.
El bagatge que he assolit son 17 curses, dues maratons i dues mitjes maratons, totes fetes i acabades.
Ha estat un any inicial d'aprenentatge, de correcció d'errors que intentaré no cometre en aquesta propera temporada.
Ahir amb en Jordi de Figueres varem correr la primera edició de la cursa de St esteve de l'Escala. En Jordi debutava en el món de les curses atlètiques i malgrat el temps, una tramuntana molt i molt forta, va aconseguir acabar i amb un temps més que meritori de 25 minuts i una mica més. El meu crono final va ser de 21' 42'' i per tant no vaig aconseguir baixar dels 4min/km. No era evidentment el millor dia per fer-ho.
De cara a l'any vinent tinc el desmesurat propòsit de fer 5maratons, algunes mitjes maratons i menys curses atlètiques que aquest any.
Els reptes més immediats seran la cursa mar i murtra de Blanes (una mitja) el 16 de gener i la marató de Barcelona el diumenge 6 de març.
Necessitaré dossificar molt els esforços, entrenar dur i sobretot tenir el cap molt clar i amb voluntat de ferro i, per descomptat posar-hi molts pebrots a la cosa.


Petons i bones festes.

1 comentari:

Carbassona ha dit...

Ja veig que ho tens posat entre cella i cella això de fer les 5 maratons, i crec que ho faràs, perquè sempre ho acabes aconseguint tot el que et proposes... Segueix així.