dissabte, 15 de juny del 2013

MARXA DELS XIQUETS DE LLERS: barateta i maca

Vaig fer la cursa diumenge passat i tot just avui dissabte estic escrivint la crònica... la veritat és que no anem pas bé... collons la setmana no deixa massa espais per a la relaxació.
Va ser una marxa maca de veritat sobretot per la sencillesa de la mateixa i pel fet que no tenia més pretenció que recaptar diners per els anomenats Xiquets de Llers o el que és el mateix, la guarderia de Llers.
Tenia la possibilitat d'un circuit de 17kms i un de 8 i com que anava amb la mainada i la Núria no vaig tenir massa dubtes en optar per la modalitat curta.
En 36minutets marxa acabada a un ritme altissim de 4,5minuts el km i a continuació una passejada tranquila per la fira de la Cirera de Llers.
La única cosa destacable, fotem-li anegdòtica és que tant els de la marxa curta com també els de la llarga ens varem perdre una miqueta ja que les indicacions oferien unes miques de dubtes.
Agraïr a la organització la seva autocrítica i honradesa pel fet que aquesta setmana no han dubtat en enviar un correu electrònic demanant disculpes.
Un bon detall en els temps que corren.
Demà diumenge me'n vaig a correr la Montfullada de 15kms amb la intenció d'anar a ritme suau i gaudir al màxim de la cursa.
Salaut i kms i Visca Catalunya lliure!!!.

1 comentari:

Carbassona ha dit...

Una més que et pots apuntar, jajajaja.